Haarproducten

Bij Vincent Stylistics werken we met producten van Sebastian, Sassoon en Moroccanoil.

Sebastian

In 1987 waren wij één van de eerste salons in Nederland die met dit merk gingen werken. Sebastian is sterk innovatief en toonaangevend, en lanceert twee keer per jaar een nieuwe haarmodelijn met producten die speciaal daarvoor ontwikkeld zijn. Ons team volgt de trainingen om deze nieuwe technieken in de salon te kunnen toepassen.

Voor mensen die allergisch zijn voor gewone haarverf heeft Sebastian Cellophanes ontwikkeld: een peroxide- en ammoniavrije kleuring, voor een niet-oxidatief kleurresultaat.
Voor meer informatie: Sebastian Professional

Sassoon

Op onze zoektocht naar de perfecte haarkleuring kwamen we uit bij Sassoon. Dit merk staat garant voor natuurlijke kleuren met veel glans en een perfecte houdbaarheid. De haarverzorgingsproducten zorgen ervoor dat de kleur optimaal blijft. Ook van Sassoon volgen wij twee keer per jaar een training.

Voor meer informatie: Sassoon

Moroccanoil

Moroccanoil, een revolutie in de haarverzorgingsindustrie. De met antioxidanten verzadigde, voedingsrijke, innovatieve formules, zijn ongeëvenaard en leveren fantastische resultaten. Ervaar Moroccanoil en ontdek waarom de modebladen en beauty magazines zo enthousiast zijn over Moroccanoil.

 

Voor meer informatie: Moroccanoil